Komunikace značky zaměstnavatele

Značka žije jen tehdy, když komunikuje. Pravidelná a cílená komunikace značky zaměstnavatele vám pomůže uvést vaši strategii budování značky zaměstnavatele do života.

Budujte vaši značku zaměstnavatele pomocí unikátního a autentického obsahu, tvořeného společně s ambasadory z řad vašich zaměstnanců a vedení společnosti.

Promyšlená komunikace přináší výsledky

Nestačí, že jste dobří. Musí se o vás vědět. Pomocí pravidelné a cílené komunikace nejenže zvýšíte povědomí o vaší značce a její atraktivitě pro uchazeče, ale také prohloubíte vztahy se současnými zaměstnanci. Zvýšíte jejich spokojenost a angažovanost. Dokážete je inspirovat a nadchnout.

Odlišení od konkurence

Ve vysoce konkurenčním trhu práce je zásadní, aby se firmy výrazně odlišily. Strategicky zaměřená komunikace, která zvýrazňuje unikátní charakteristiky a kulturu firmy, efektivně přitahuje talenty, jež rezonují s firemními hodnotami a vizí.

Budování důvěry a vztahů

Pravidelná a otevřená komunikace udržuje zaměstnance informované a vytváří atmosféru otevřenosti a transparentnosti, což je zásadní pro vztahy uvnitř firmy i navenek. Pro uchazeče o spolupráci se firma stává více srozumitelná a důvěryhodná.

Zapojení a motivace zaměstnanců

Aktivní účast zaměstnanců na tvorbě a sdílení obsahu proměňuje zaměstnance v efektivní ambasadory značky,  což zvyšuje jejich motivaci a angažovanost. V očích uchazečů o spolupráci tak firma vytváří přitažlivý obraz a ti se s ní snáze identifikují.

Získejte komplexní servis

Komunikace a řízení značky zaměstnavatele je komplexní disciplína, která se skládá z mnoha činností a výstupů. Poskytneme vám nástroje, které vám pomohou posilovat povědomí o vaší značce a budovat pevné vztahy s vaším publikem.

Obsahový plán

Identifikujeme témata pro komunikaci a specifikujeme, na kterých kanálech je budeme publikovat.

Redakční kalendář

Naplánujeme, co, kdy a kam budeme publikovat v souladu se strategií značky, ale i aktuálními událostmi a trendy.

Zapojení zaměstnanců

Společně vybereme interní ambasadory, kteří budou propagovat značku uvnitř i venku firmy a se kterými budeme tvořit obsah.

Copywriting a SEO

Naladíme se na vaši notu a budeme psát o vás pro vás i pro potenciální uchazeče tak, aby obsah byl obsah pro uživatele snadno dohledatelný.

l

Grafický design a branding

Veškeré komunikační materiály ponesou váš vizuální styl. Navíc do nich můžeme přidat vlastní kreativu, aby sdělení fungovalo lokálně a zaujalo ty správné lidi.

Komunikační nástroje

Bude-li třeba, vyrobíme komunikační nástroje, jako jsou kariérní weby, nebo firemní magazíny a newslettery.

Video a fotografie

Přivezeme k vám naše mobilní studio a budeme fotit a natáčet. Připravíme pro vaše „diváky“ atraktivní autentický zážitek.

Správa sociálních sítí

Je důležité být aktivní tam, kde jsou vaši uchazeči. Pomůžeme vám komunikovat na sítích a reagovat na dotazy publika.

Reporty a analýzy

Na měsíční bázi budeme sledovat vybrané ukazatele s ohledem na strategické cíle vašeho budování značky.

Designové workshopy

Naplánujeme periodická setkání pro revizi a optimalizaci obsahu, kde probereme i návrh dalších témat ke komunikaci.

Jak budeme spolupracovat

Chceme, aby vaše značka rezonovala s lidmi, kteří pro vás pracují i s těmi, kteří o tom teprve uvažují.

Naše služba zahrnuje vše od vytváření poutavého obsahu, přes angažmá vašich zaměstnanců jako ambasadorů značky, až po důkladné sledování a průběžné zdokonalování komunikace.

Návrh komunikačního plánu

Vytvoříme obsahový plán, propojující témata, vybrané komunikační kanály a typy obsahu. Redakční kalendář pak zajistí pravidelné vydávání obsahu podle plánu a aktuálního děním ve firmě.

Zapojení vašich zaměstnanců

Vybereme ambasadory z řad vašich kolegů, které zapojíme do tvorby obsahu. Komunikační platforma podpoří sdílení nápadů, tvorbu obsahu a jeho publikování do vybraných kanálů.

Tvorba a distribuce obsahu

Budeme vytvářet a pravidelně publikovat unikátní a autentický obsah, včetně textů, obrázků, videí a grafiky, která bude rezonovat s vaším cílovým publikem.

Sledování a hodnocení

Měsíční zprávy nám poskytnou přehled o výkonnosti komunikačních aktivit, s důrazem na analýzu dopadu na angažovanost zaměstnanců a vnímání značky.

Optimalizace komunikace

Využijeme zpětnou vazbu od zaměstnanců a uchazečů pro neustálé zlepšování komunikačních aktivit. Na společných workshopech budeme ladit strategii i obsah a navrhovat další témata.

Webové stránky navigace

Oživme vaši značku zaměstnavatele

Udělejme k tomu 3 rychlé kroky

1

Popište situaci

Sdělte nám váš záměr, jeho cíle a také uživatele, kterých se týká.

2

Probereme možnosti

Ozveme se vám a pobavíme se o možném řešení vaší situace.

3

Navrhneme postup

Připravíme plán a kalkulaci pro váš konkrétní požadavek.

Napište nám

Je to naléhavé? Volejte +420 774 323 730.